
RIGHT TO ASK QUESTIONS ON THE AGENDA ITEMS 

Pursuant to Art. 135-undecies.1 of Legislative Decree No. 58/1998, in consideration of the fact that 

participation in the Shareholders' Meeting and the exercise of voting rights may only take place 

through the Sole Representative, the right to ask questions on the items on the agenda pursuant to 

Art. 127-ter of Legislative Decree No. 58/1998 may only be exercised prior to the Shareholders' 

Meeting. The questions must be received by the Company by the end of the seventh open market day 

prior to the date set for the Shareholders’ Meeting (i.e. by 17 April 2025, the “record date”) together 

with information that allows the requesting party to be identified. Questions may be presented by 

those who have the right to vote in the Shareholders’ Meeting, for whom the Company receives 

communication from an authorised intermediary certifying ownership of the ordinary shares pursuant 

to current regulations. Entitlement may be certified within the third day following the “record date” 

(i.e., by 20 April 2025). Applications should be sent exclusively to the certified e-mail address 

raiway@postacertificata.rai.it or by registered mail with acknowledgement of receipt to the 

Company's registered office to the attention of the Legal & Corporate Affairs Department. The 

answers will be provided by the Company by 25 April 2025 by means of publication on the 

Company's website (section Governance/Shareholders' Meeting/Ordinary Meeting 

2025/Documentation). The Company may provide a single answer to questions having the same 

substance.  
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